Voorbeschouwing Ajax – Liverpool

Voorbeschouwing Ajax – Liverpool

Woensdagavond 26 oktober 2022 zullen Ajax en Liverpool het tegen elkaar opnemen. Ajax hoopt dat er wonder gaat gebeuren in de Johan Cruijff Arena, want ze willen hun Champions League droom niet in het water zien vallen. Maar of de Amsterdammers sterk genoeg zijn om Liverpool te verslaan is nog maar de vraag.

Ajax hoopt op een wonder

Liverpool is voor dit duel duidelijk de favoriet bij de bookmakers. Dat is ook niet heel gek, want het seizoen van Ajax verloopt alles behalve goed. De Amsterdammers hopen dan ook op een wonder, want alleen bij winst creëren ze een kant op overwintering in de Champions League. Of dit gaat lukken is de grote vraag, want dat zou betekenen dat Ajax hun resterende twee groepsduels moet winnen en Liverpool geen punten meer mag pakken. De kans is dus groot dat het voor Ajax een derde plek gaat worden en dat ze de knock-out fase van de Europa League moeten spelen.

Het vertrouwen is ver te zoeken in de Johan Cruijff Arena. De aankopen die Ajax gedaan heeft van de zomer laten nog niet de gewenste kwaliteiten zien. Daarnaast worden er te veel topduels verloren. Ondanks de zege van 1-4 op RKX was Alfred Schreuder niet tevreden. Voornamelijk de achterhoede kreeg kritiek rond de oren. ‘’Volgens mij moet Ajax gewoon accepteren dat dit een minder jaar is’’, liet Jan van Halst al weten.

Wedden op dit duel

Op dit duel wedden is zeker mogelijk bij de bookmakers. Als je online gaat wedden op voetbal kun je bijvoorbeeld een 1×2 weddenschap kiezen. Ga je wedden bij Circus? Dan zal je bij een 1×2 weddenschap een odd van 4.00 krijgen als je voorspelt dat Ajax gaat winnen. Bij een voorspelling op gelijkspel heb je een odd van 4.10. Denk je dat Liverpool gaat winnen? Dan ligt de odd op 1.80 bij Circus. Liverpool is dus duidelijk de favoriet voor deze wedstrijd!