Voorbeschouwing AD Ceuta FC – FC Barcelona

Voorbeschouwing AD Ceuta FC – FC Barcelona

Op donderdagavond 19 januari 2023 om acht uur ’s avonds zal FC Barcelona het op moeten nemen tegen derdeklasser AD Ceuta FC. Voor deze wedstrijd is de club uit Barcelona topfavoriet. Ondanks dat AD Ceuta FC duidelijk de underdog is, zal de club toch voor een verrassende wending kunnen zorgen. Bij de bookmakers kun jij een voorspelling maken. Kies bijvoorbeeld voor wedden op voetbal met een 1×2 weddenschap.  

AD Ceuta FC is erg enthousiast

Het feit dat AD Ceuta FC een club als FC Barcelona mag ontvangen in eigen stadion, zorgt voor heel wat trotsheid bij de spelers en natuurlijk trainer Jose Juan Romero. Dit duel kan zomaar de grootste wedstrijd ooit worden in de gehele 66-jarige clubgeschiedenis. De wedstrijd zal plaatsvinden in het eigen Estadio Alfonso Murube stadion. Er is plaats voor 6.500 man en dit zal ook volledig vol komen te zitten.

De kans dat AD Ceuta FC ook daadwerkelijk van FC Barcelona gaat winnen is echter klein. Bij de bookmakers, waaronder LiveScore Bet, is AD Ceuta FC de underdog. Toch weerhoudt dit de club er niet van om hun stinkende best te doen. De club vindt het een enorme eer om het grote Barca te mogen ontvangen, want AD Ceuta FC speelt slechts op het derde niveau.

FC Barcelona heeft eerst prijs al binnen

Voor FC Barcelona is het eerste zilverwerk al binnen gehaald. De club heeft de finale van de Supercopa in Saudi-Arabië met 3-1 gewonnen van Real Madrid. Dit zou zomaar het begin kunnen zijn van nog meer prijzen dit seizoen, al moet FC Barcelona dan wel het niveau hoog weten te houden. In ieder geval zijn ze nog in de strijd voor de Spaanse landstitel, de Copa del Rey en de Europa League. De Champions League is voor FC Barcelona al ten einde gekomen, maar er staat wel nog genoeg op het programma om voor te strijden.