Vitesse en Bet365 gaan samenwerking aan

Vitesse en Bet365 gaan samenwerking aan

Voetbalclub Vitesse heeft bekendgemaakt een samenwerking aan te gaan met goksite Bet365. Tot in ieder geval tot het einde van het seizoen 2023/2024 blijft Bet365 partner van Vitesse.

Vitesse heeft onlangs nog Rapid Wien weten te verslaan met een eindstand van 2-0. Dankzij deze overwinning mag de voetbalclub uit Arnhem zich plaatsen voor de volgende ronde van de Conference League.

De Arnhemse club heeft niet alleen Bet365 als partner. Zij hebben namelijk ook een samenwerking lopen met een andere goksite. Daarnaast is Vitesse ook niet de enige partner van Bet365. De goksite heeft namelijk ook een samenwerking lopen met PEC Zwolle. Dit zou ook zijn tot het einde van het seizoen 2023/2024.

Bookmakers in Nederland

In Nederland kan er worden gespeeld bij verschillende bookmakers. Wedden op voetbal is onder andere mogelijk bij Bet365, maar ook Circus is een vergunninghouder van de Kansspelautoriteit die een ruim sportsbook te bieden heeft. Datzelfde geldt voor Jacks.nl, waar ook wedden op voetbal mogelijk is.

Het aantal vergunninghouders in ons land neemt die jaar sterk toe. Naar verwachting kunnen we dit jaar op zo’n 20 tot 30 nieuwe vergunninghouders rekenen die door de Kansspelautoriteit verstrekt worden. Veel goksites in Nederland bieden een sportsbook aan, wat voor sportliefhebbers zeer aantrekkelijk is. Liefhebbers van voetbal kunnen bij bookmakers in Nederland gokken op meerdere competities, waaronder de Conference League en de Champions League.