Tips voor wedden op de Eredivisie

Tips voor wedden op de Eredivisie

Online kun je bij bookmakers wedden op voetbal. Hierin heb je een ruime keuze, want er worden vaak verschillende competities aangeboden waarop je kunt gaan wedden. Als je weddenschappen wil plaatsen binnen de Eredivisie in Nederland, willen we je hier graag 5 tips voor meegeven. 

1.    Houdt de prestaties van clubs in de gaten

Het is belangrijk dat je op de hoogte bent van de teams die meedoen aan de competitie. Daarnaast is het handig dat je op de hoogte blijft van te prestaties die te teams leveren. Zo weet je welke clubs sterk in de competitie staan en wie veel kans maakt om de titel te pakken. Ajax, PSV en Feyenoord zijn sterke clubs die niet zomaar degradatiezorgen zullen hebben. Maar ook zij moeten spelen tegen teams die wel veel uit de kast moeten halen om een stapje hoger in de competitie te kunnen komen. Bekijk goed hoe de teams zich door de competitie heenslaan en zet in op de club die veel kans maakt op winst.

2.    Is het een uit- of thuiswedstrijd?

Als een team in het thuisstadion een wedstrijd mag spelen, is dat vaak een voordeel voor de club. Teams die op bezoek gaan bij een club, presteren niet altijd zo goed als wanneer zij thuis spelen. Houdt dus goed in de gaten of het een uit- of thuiswedstrijd is en kijk welke weddenschap je het beste kunt plaatsen.

3.    Bekijk de topscorers

Binnen de Eredivisie kun je ook wedden op de topscorer. Deze hoeft zich niet altijd te bevinden in het team van de beste club. Het kan namelijk net zo goed een speler zijn die bij een club hoort die niet zo hoog in de Eredivisie staat. Kijk goed welke spelers veel doelpunten maken om zo erachter te komen welke topscorer het zomaar eens ver zou kunnen schoppen.

4.    Welke scheidsrechter staat op het veld?

Nog een tip die we aan je mee willen geven, is om te kijken welke scheidsrechter de wedstrijd zal leiden. Dit kan namelijk een groot verschil maken binnen de wedstrijd. De ene scheidsrechter fluit meer dan de ander. Als je een scheidsrechter hebt die niet snel fluit, worden er waarschijnlijk ook minder penalty’s en vrije trappen gegeven. De scheidsrechter die op het veld staat kan dus veel invloed hebben op de wedstrijd en daarmee dus ook op de uitslagen van de weddenschappen.

5.    Kies een goede bookmaker

Zorg ervoor dat je een weddenschap plaats bij een bookmaker die veel bezocht wordt. Hoe meer spelers er wedden op de Eredivisie bij dezelfde bookmaker, hoe meer er uitbetaald kan worden als je een weddenschap juist hebt. Kies je voor een bookmaker waarbij je weinig ‘concurrentie’ hebt? Dan zal je wellicht minder uitbetaald krijgen als je een juiste voorspelling hebt gemaakt.

Beginnen met wedden op de Eredivisie

Wil je graag op de Eredivisie wedden bij een bookmaker op het internet? Dan zal je dit kunnen doen bij de bookmakers die wij voor jou hebben getest. Deze goksites beschikken over een vergunning van de Kansspelautoriteit en bieden alle sportweddenschappen dus op een legale manier aan. Kiezen voor online voetbal gokken? Bekijk dan de lijst met betrouwbare bookmakers op onze website!