Kwartfinales KNVB Beker naar 19:00 uur

Kwartfinales KNVB Beker naar 19:00 uur

Door de coronamaatregelen worden de kwartfinales van de KNVB Beker vroeger gespeeld dan eigenlijk de bedoeling was. Er zijn enkele versoepelingen ingevoerd na de laatste persconferentie van Mark Rutte, waardoor onder andere stadions tot 22:00 uur open mogen blijven en ook publiek weer is toegestaan. Wel mogen de stadions maar voor een derde gevuld worden met toeschouwers.

Volgende maand gaan de kwartfinales van de KNVB Beker van start. Alle wedstrijden zullen om 19:00 uur van start gaan, zodat bezoekers aanwezig kunnen zijn en de volledige wedstrijd kunnen bijwonen. Ook in het geval van penalty’s of verlenging kunnen de bezoekers nog blijven, dankzij de vroege aftrap.

Hieronder vind je het programma van de kwartfinales KNVB Beker 2021/2022
– PSV – NAC (8 februari 19:00 uur)
– Ajax – Vitesse (9 februari 19:00 uur)
– RKC – AZ (9 februari 19:00 uur)
– NEC – Go Ahead Eagles (10 februari 19:00 uur)

Duel in Keuken Kampioen Divisie ook vervroegd

Het duel tussen Excelsior en FC Emmen van de Keuken Kampioen Divisie worden ook op een vroeger tijdstip gespeeld. Eerst zou de aftrap om 21:00 uur zijn, maar dit wordt nu 16:30 uur. De wedstrijd wordt zaterdag gespeeld en in het stadion mogen zo’n 1.500 toeschouwers toe worden gelaten.

Niet alle wedstrijden worden vervroegd. Zo zal het duel tussen Twente en Vitesse volgende week zaterdag gewoon om 21:00 uur plaatsvinden. Volgens de KNVB komt hier geen verandering in, omdat Twente alleen toeschouwers in het stadion toe wil laten als de plaatsen voor twee derde benut mogen worden. Het kabinet houdt het bij één derde.