Frenkie de Jong vraagt vriendin ten huwelijk

Frenkie de Jong vraagt vriendin ten huwelijk

Op de Instagram-pagina van voetballer Frenkie de Jong valt te zien dat hij zijn liefde Mikky ten huwelijk heeft gevraagd. Bij de post op zijn profiel schreef hij: ‘’Ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met jou te delen’’. De middenvelder van FC Barcelona is al sinds 2014 samen met zijn jeugdliefde.

De Jong deed het huwelijksaanzoek tijdens hun vakantie. Nadat hij de vier interlands erop had zitten begin juni, vloog hij samen met zijn grote liefde naar Las Vegas. Na een bezoek aan Zion National Park, de Grand Canyon en Los Angeles zit het koppel nu in Los Cabos in Mexico.

Relatie sinds 2014

Al sinds 2014 zijn de twee samen. Ze leerde elkaar kennen toen ze beide op het Willem II College in Tilburg zaten. De twee zaten samen in een klas vol talentvolle sporters. In november 2014 kregen de twee een relatie. Toentertijd was Camp Nou de droomclub van Frenkie, die ze in 2015 wisten te bezoeken. In 2019 wist De Jong zijn dromen na te jagen door bij FC Barcelona een contract te ondertekenen.

Het stel woont al enkele jaren samen. Eerst woonden ze samen in Amsterdam. In die tijd speelde De Jong nog bij Ajax. In de zomer van 2019 is het koppel naar Barcelona verhuist en hier wonen ze nog steeds. Of dit nog voor lange tijd gaat zijn is nog alles behalve zeker. FC Barcelona staat namelijk open voor de verkoop van De Jong.

De Jong weg bij FC Barcelona?

Het kan zomaar zijn dat De Jong eerdaags weggaat bij FC Barcelona. De club staat open voor de verkoop van de middenvelder. Eerder werd er al gedacht dat De Jong over zou stappen naar Manchester United. Nieuwe trainer Erik ten Hag ziet dit graag gebeuren, maar tot een definitief akkoord is het nog niet gekomen.