Finale is laatste WK-wedstrijd voor Messi

Finale is laatste WK-wedstrijd voor Messi

Messi heeft bevestigd dat de finale in Qatar zijn laatste WK-wedstrijd zal zijn. Na de met 3-0 gewonnen halve finale tegen Kroatië heeft de Argentijn bevestigd dat hij aanstaande zondag zijn laatste WK-wedstrijd zal spelen.

De 35-jarige sterspeler zal dus niet aanwezig zijn bij het WK in 2026, dat gehouden wordt in de Verenigde Staten, Canada en Mexico. ‘’Ja, dit wordt mijn laatste WK-wedstrijd’’, liet Messi weten. ‘’Het volgende WK is pas over een paar jaar en met een WK-finale eindigen is de beste manier. Ons doel is wereldkampioen worden en daarvan zijn we nog één stap verwijderd.’’ Zondag 18 december om 16:00 uur zal Argentinië het op moeten nemen tegen Frankrijk of Marokko. Zij spelen vanavond 14 december om 20:00 uur de halve finale tegen elkaar.

Op WK wedden bij bookmakers

Het WK is bijna ten einde, maar er kunnen nog steeds weddenschappen geplaatst worden op dit toernooi. Er kan nog gewed worden op de halve finale tussen Frankrijk en Marokko, die vanavond om 20:00 uur plaats zal vinden. Daarnaast kunnen er ook voorspellingen gemaakt worden voor de finale die aanstaande zondag op het programma staat. Wedden kan bij bookmakers naar keuze. Kies bijvoorbeeld voor voetbal wedden bij Unibet, Toto Casino of LiveScore Bet.