Voorbeschouwing: PSV - AZ 2016/2017
Voorbeschouwing PSV AZ

De eerste thuiswedstrijd van PSV staat weer op het programma en gelijk lijken zij daarbij de grote favoriet te zijn. Vorig jaar landskampioen geworden en nu dus weer een hele weg te gaan om mee te kunnen blijven doel in de titelstrijd. Gekeken naar de odds die geboden worden op de wedstrijd PSV - AZ 2016/2017 zien we goede kansen om een winst te behalen. Bookmakers verwachten dat de wedstrijd door PSV gewonnen gaat worden en dat wijzen de odds zeker uit. Bovendien lijkt de selectie van de Eindhovenaren zeker breder te zijn en zal AZ heel wat uit de kast moeten halen om het tot een winst te kunnen schoppen.

Moeizame start voor PSV

Hoewel PSV in dit duel toch de grote favoriet lijkt te zijn is het nog niet zeker of zij wel gaan winnen. De start van het seizoen leek alles behalve positief te zijn toen de Eindhovenaren in de eerste wedstrijd uit bij FC Utrecht al snel na een 1-0 achterstand aankeken. Het fout uitverdedigen werd door de spelers van Utrecht direct afgestraft. Direct na rust pakte Cocu zijn team aan en moest Bergwijn ruimte maken voor verdediger Schwaab, die wel al de nodige ervaring heeft. Deze verdedigende wissel zorgde ervoor dat PSV ruimte wist te creëren naar voren toe en uiteindelijk alsnog de 3 punten mee nar huis wist te nemen.

Gelijk puntenverlies voor AZ

Niet alleen PSV kende een moeizame start, maar ook AZ kwam niet goed uit de verf. Waar PSV de achterstand tegen Utrecht om had weten te buigen lukte dit AZ niet op bezoek in Friesland. Een voorsprong van 2-1 werd uit handen gegeven tegen een team van 10 man. Niet echt een visitekaartje om mee bij de landskampioen van 2015/2016 op bezoek te gaan. Hoewel de competitie nog een lang weg te gaan heeft is het voor AZ toch zeker zaak dat Weghorst laat zien wie hij is. Hij is immers de speler die de ervaren Vincent Janssen moet vervangen richting het doel.

Gokken op PSV - AZ 2016/2017

Hoewel er een vrijwel zekere overwinning voor PSV op het programma staat is het toch ook AZ dat in de statistieken al vaker heeft laten zien ook sterk te zijn. De odds die je bij de bookmakers kunt vinden zijn wisselend, maar wijzen nog steeds wel op een verlies voor de spelers uit Alkmaar. Als je bij een bookmaker gaat kijken raden we je aan om voor een weddenschap te plaatsen de statistieken er nog eens bij te nemen. Heb je nog niet eerder een voetbalweddenschap geplaatst? Meld je dan aan voor een nieuw account bij een goksite. Daarmee kun je op basis van je eerste storting al een casinobonus krijgen en krijg je zo geheel gratis kansen om een winst te behalen.